Αρχική σελίδα GDPR ΔιαχείρισηΔήλωση προστασίας δεδομένων

 • Ο δικτυακός τόπος με διεύθυνση https://imargolidos.gr/ είναι ο επίσημος δικτυακός τόπος της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος που εδρεύει στο Ναύπλιο στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου 31.

 • Α. Υπηρεσία Google Analytics

  Η υπηρεσία Google Analytics συλλέγει εκ μέρους μας, χωρίς προσωπική ταυτοποίηση, τη διεύθυνση IP σας. Η υπηρεσία Google Analytics χρησιμοποιείτε από εμάς για στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας.

  H διεύθυνση IP είναι ένας μοναδικός αριθμός που χρησιμοποιείται από συσκευές για τη μεταξύ τους αναγνώριση και συνεννόηση σε ένα δίκτυο υπολογιστών που χρησιμοποιεί το Internet Protocol Standard.

  Η συλλογή της IP γίνεται για στατιστικούς λόγους που αφορούν την επισκεψιμότητα και για λόγους ασφαλείας. Η διεύθυνση IP δεν μας γνωστοποιείτε από τη Google Analytics. Η ασφάλεια των δεδομένων διασφαλίζεται από την υπηρεσία. Διαβάστε εδώ.

  Δεν μοιραζόμαστε με τη Google Analytics δεδομένα για λειτουργίες διαφήμισης, επαναληπτικό μάρκετινγκ, λειτουργίες αναφοράς διαφήμισης και ρυθμίσεις κοινής χρήσης δεδομένων.

  Η περίοδος διατήρησης των δεδομένων σε επίπεδο χρήστη και σε επίπεδο συμβάντων είναι δεκατέσερις (14) μήνες, έπειτα τα δεδομένα διαγράφονται αυτόματα.

  Περισσότερα για τη διατήρηση των δεδομένων από τη Google Analytics εδώ και για την πολιτική απορρήτου εδώ.

   

  B. Φόρμες συλλογής δεδομένων

  1. Φόρμα επικοινωνίας

  Συλλέγουμε μέσω της φόρμας επικοινωνίας, η οποία βρίσκετε στην διεύθυνση https://imargolidos.gr/επικοινωνία/ , την επωνυμία, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τη διεύθυνση IP, τα στοιχεία περιηγητή και τα στοιχεία του λειτουργικού συστήματος.

  Η συλλογή και η αποθήκευση των δεδομένων πραγματοποιείτε με την επιτυχή υποβολή της φόρμας. Εδώ η συλλογή των δεδομένων γίνεται για διαχειριστικούς, αρχειακούς, στατιστικούς και λόγους ασφαλείας. Με την επιτυχή υποβολή της φόρμας ενημερώνεστε άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τα δεδομένα που συλλέξαμε και αποθηκεύσαμε στο σύστημα μας.

  Η ασφάλεια των δεδομένων διασφαλίζεται κατά την υποβολή της φόρμας μέσω του ασφαλούς πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης SSL και κατά την αποθήκευση μέσω των προστατευτικών μέσων που χρησιμοποιούμε στο δικτυακό μας τόπο.

  Τα δεδομένα αυτά παραμένουν αποθηκευμένα για τρεις (3) μήνες χωρίς να υποστούν περαιτέρω επεξεργασία και χωρίς να διαβιβαστούν σε τρίτους. Μετά το πέρας των τριών μηνών διαγράφονται από το σύστημα.

  2. Περιστασιακές φόρμες συλλογής δεδομένων

  Σε ορισμένες χρονικές περιόδους και για μικρό χρονικό διάστημα αναρτώνται φόρμες συλλογής δεδομένων όπου ο χρήστης μπορεί να υποβάλει τα προσωπικά του δεδομένα για συμμετοχή σε ορισμένες εκδηλώσεις που διοργανώνονται. Σε αυτές τις φόρμες ενημερώνεται ο χρήστης αναλυτικά πριν την υποβολή για την συλλογή, την αποθήκευση, την επεξεργασία, την ασφάλεια, το χρονικό διάστημα αποθήκευσης, καθώς και για το πως και που μπορεί να διαχειριστεί τα δεδομένα που τον αφορούν. Με την λήξη των συμμετοχών οι φόρμες αποσύρονται.

   

  Γ. Αρχεία λήψεων από το χρήστη

  Στα αρχεία που υπάρχει η δυνατότητα προεπισκόπησης και λήψης κατευθείαν από το χρήστη (π.χ. εδώ) συλλέγουμε τη διεύθυνση IP για λόγους ασφαλείας.

  Η ασφάλεια εδώ διασφαλίζεται μέσω των προστατευτικών μέσων που χρησιμοποιούμε στο δικτυακό μας τόπο.

  Η διεύθυνση IP παραμένει αποθηκευμένη για τρεις (3) μήνες χωρίς να υποστεί περαιτέρω επεξεργασία και χωρίς να διαβιβαστεί σε τρίτους. Μετά το πέρας των τριών μηνών διαγράφεται από το σύστημα.

   

  Δ. Ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  Η υπηρεσία Mailchimp συλλέγει εκ μέρους μας το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο μέσω της φόρμας εγγραφής ενημερώσεων η οποία βρίσκετε στην αρχική μας σελίδα https://imargolidos.gr/.

  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο συλλέγετε μόνο για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν δημοσιεύουμε νέες ανακοινώσεις στο δικτυακό μας τόπο. Η διαδικασία αυτή είναι αυτοματοποιημένη.

  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που συλλέγουμε παραμένει αποθηκευμένο στο σύστημα της Mailchimp, όπου εμείς έχουμε πρόσβαση, έως ότου να ζητήσει ο χρήστης τη διαγραφή του, είτε απευθείας μέσω της υπηρεσίας είτε μέσω της σελίδας διαχείρισης προσωπικών δεδομένων εδώ.

  Η ασφάλεια των δεδομένων διασφαλίζεται από εμάς και από την υπηρεσία στο βαθμό που της αναλογεί. Περισσότερα για την πολιτική απορρήτου της Mailchimp εδώ.

   


  Τα δεδομένα που συλλέγουμε δεν τα μοιραζόμαστε με τρίτους για να χρησιμοποιηθούν για προωθητικές ενέργειες και διαφημιστικούς σκοπούς.

 • Μπορείτε να διαχειριστείτε τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν από το μενού διαχείρισης πατώντας εδώ.