Αρχική σελίδα[themify_icon icon=”fa-angle-double-right” style=”small” icon_color=”54585a”] Δραστηριότητες[themify_icon icon=”fa-angle-double-right” style=”small” icon_color=”54585a”]Σχολή Γονέων

Σχολή Γονέων

Η Ιερά Μητρόπολις Αργολίδος στηρίζοντας την οικογένεια καθιέρωσε από το 2015 την λειτουργία «Σχολής Γονέων». Οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων πραγματοποιούνται σε μηνιαία βάση και αποτελούν μία ευκαιρία που παρέχει η Ιερά Μητρόπολή μας στους γονείς και υποψήφιους γονείς. Μέσω των συναντήσεων αυτών δίνεται η δυνατότητα να προβληματισθούν με το πώς μπορούν να ανταποκρίνονται με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες συνθήκες.

Για το πρόγραμμα λειτουργίας της Σχολής Γονέων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν στα τηλέφωνα (27520) 27328, 29737, 28645 εσωτερικό 2 (καθημερινές 10:00-13:00). Υπεύθυνος: π. Πέτρος Αθανασόπουλος – Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος.

goneon.scholi.ima@gmail.com

* Κατά την διάρκεια των συναντήσεων, θα λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά από εξειδικευμένους παιδαγωγούς.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Load More